Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко розповів, коли вийдуть Тимошенко і Луценко

Понеділок, 5 березня 2012, 20:55

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко і екс-міністр Юрій Луценко вийдуть на свободу тільки після того, як опозиція переможе на виборах.

Таку думку озвучив віце-спікер Верховної Ради Микола Томенко під час прес-конференції в Черкасах, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Він, зокрема, сказав, що зараз ведуться переговори з партією "Фронт змін" про об'єднання під час парламентських виборів.

"Це не секрет, що ми (партія "Батьківщина") ведемо переговори з "Фронтом змін", оскільки впевнені, що чим більше ступінь об'єднання, тим вище результат. Вважаю, що для України було б корисніше, аби ми мали єдиний список", - зазначив він.

"Для нас немає пріоритету, хто буде першим у списку об'єднаних політичних сил, для нас пріоритет - щоб ми з запасом перемогли. Адже перемога на парламентських виборах дає нам можливість радикально змінити ситуацію, і єдиний шанс звільнити Тимошенко і Луценко - це перемогти на виборах", - сказав Томенко.
    
За його словами, не варто зосереджуватися на тому, хто і яке місце займатиме у списку, якщо мова йде про зміну ситуації в країні і про можливість припинення політичних репресій.

"Останні дослідження чітко фіксують, що на виборах "Батьківщина" впевнено займе перше місце, "Фронт змін" - третє місце", - зазначив він.

"Тобто, уявіть собі, якщо "Батьківщина", "Фронт змін" та інші політичні партії створять один список, яким буде результат на виборах. Я готовий посунутися і поступитися місцем в списку, і вся "Батьківщина" готова посунутися, якщо ми отримаємо об'єднаний партійний список і впевнено переможемо", - заявив віце-спікер.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування