Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович сказав чиновникам ширше розкрити очі і напрягти вуха

Середа, 7 березня 2012, 11:11

Президент Віктор Янукович закликає місцеву владу звільняти тих чиновників, які "не чують людей".

Про це він сказав на засіданні уряду в середу.

"Я думаю, що сьогодні кожен урядовець побачив своє місце у виконанні соціальної програми. А якщо не побачив, то, як кажуть, ширше відкрийте очі, і ви побачите", - сказав Янукович.

"Реалізація нових соціальних ініціатив – це персональна відповідальність кожного члена уряду і місцевої влади", - додав він.

"Я звертаюся до голів обласних державних адміністрацій і до голів обласних рад. У тих регіонах, де не приймають людей, де їх не чують, звільняйте цих керівників, вони не повинні працювати в органах державної влади… які не відчувають біль людей і їхні проблеми. Люди завжди кажуть правду, тільки треба мати мужність їх вислуховувати", - зазначив президент.

Янукович також заявив, що вимагатиме, щоб уряд створив систему "моніторингу виконання соціальних програм, звіту і підведення підсумків".

"Ми будемо з вами часто зустрічатися, як кажуть, очі в очі… Можливо, на відеоконференціях, можливо на зустрічах… Якщо будуть пропозиції про вдосконалення цих програм, з задоволенням будемо їх приймати. Якщо хтось буде вносити пропозиції про неможливість їх виконання, ну, ви знаєте, що це підпис у нездатності ефективно працювати. Я не хотів би цього від вас", - сказав він.

Перед цим прем’єр Микола Азаров поскаржився, що часто люди звертаються зі своїми проблемами до президента і прем’єра, тому що на нижчому рівні не можуть їх вирішити.

"Чому люди одразу звертаються до президента, прем’єра з тим, щоб привезли дрова, наприклад, або відремонтували ліфт, винесли сміття, включили опалення? Чому у різних місцевих конторах, наприклад, прийомний день – лише один на тиждень, і то на півдня? Спеціально створюються черги, ускладнюється життя людей, які змушені звертатися в контори", - заявив він.

"Чому елементарний акт на землю людина має чекати півроку, рік, а те й півтора роки? Я прошу місцеву владу у цей період, коли йде дерегуляція, не створювати додаткових ускладнень на місцях, а навпаки своїми рішеннями максимально спрощувати роботу з бізнесом", - додав Азаров.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
16:51
БоксУсик посідає третє місце в оновленому рейтингу найкращих боксерів за версією The Ring
16:35
ФОТОЖінка намагалася продати за мільйон свого 2-річного сина у Дніпрі
16:32
фотоАфриканський пил дістався Києва
16:16
Мега-курорт, або мега-екологічна катастрофа. Як пов'язаний з Коломойським проєкт може знищити дику природу Карпат
16:14
фотоУ Запоріжжі депутати обрали нового виконуючого обовʼязки міського голови
16:10
"Мертві душі" та гроші повз бюджет: очільниця НАУ розповіла, які проблеми треба вирішити у виші
16:05
Справа про оборудки із землею: крім Сольського, підозру отримав його заступник
15:54
Російські силовики взялися за заступника Шойгу після спецоперації ГУР – джерела
15:31
"Село, якого більше немає": оператори показали відео із розбомблених Кринків на лівому березі Херсонщини
15:08
Єврокомісія "взяла до уваги" рішення МЗС щодо консульських послуг чоловікам мобілізаційного віку
Усі новини...