Тюремники і "Батьківщина" різне почули від лікарів Тимошенко

Середа, 7 березня 2012, 17:33

За висновками німецьких лікарів на даний час операція екс-прем'єру Юлії Тимошенко не рекомендована.

Про це у середу повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України.

Від керівництва відомства в зустрічі брав участь перший заступник глави відомства Сергій Сидоренко.

Також в зустрічі брали участь перший заступник міністра охорони здоров’я Раїса Моісеєнко, посол ФРН в Україні пан Ганс-Юрген Гаймзьот.

"Лікарі з Німеччини зазначили, що, в цілому, за результатами проведених обстежень членами комісії було досягнуто консенсусу щодо встановлення діагнозу хворій. За висновками німецьких експертів в даний час операція Тимошенко не рекомендована", - повідомили в прес-службі.

Крім того, німецькі лікарі представили українським колегам свої висновки результатів обстеження Тимошенко 13-15 лютого.

Лікарі також надали свої рекомендації відносно тактики подальшого лікування хворої та комплексу реабілітаційно-терапевтичних заходів.

В свою чергу сайт партії "Батьківщина", з посиланням на Агентство медичних новин, повідомляє, що Тимошенко потребує подальшого лікування в умовах стаціонару.

"В цьому запевнили німецькі лікарі, які були у складі міжнародної комісії, що проводила медичне обстеження екс-прем’єра", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, за словами доктора наук в галузі неврології, професора та голови правління клініки "Шаріте" Карла-Макса Айнгойпля, "Юлія Тимошенко хвора і її необхідно далі лікувати".

Українські і німецькі лікарі сказали, що дійшли згоди стосовно діагнозу Тимошенко і її подальшого лікування.

За їх словами, діагноз екс-прем’єра встановлювали на основі трьох складових, а саме: обстеження Юлії Тимошенко в колонії, докладного опитування хворої на предмет її скарг та на основі магнітно-ядерної томографії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування