Власники фальшивих квитків не потраплять на Євро-2012

П'ятниця, 9 березня 2012, 14:11

Директор турніру УЄФА Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський підкреслює, що власники фальшивих квитків не зможуть потрапити на стадіони під час матчів чемпіонату Європи.

Коментуючи в четвер у Варшаві ситуацію, що склалася під час матчу чемпіонату України "Динамо"-"Арсенал" на НСК "Олімпійський", коли на стадіон намагалися потрапити власники фальшивих квитків, він сказав: "Такого під час матчів Євро-2012 не буде".

"Існують різні технології, яким чином зробити так, щоб на стадіон не потрапили власники фальшивих квитків. Я просто не буду ці технологии розголошувати", - заявив Лубківський, повідомляє Інтерфакс-Україна.

При цьому Лубківський відзначив, що турнікети на НСК "Олімпійський" дійсно вимагають посиленої уваги як з погляду програмного забезпечення, так і з погляду пропускної здатності.

"Тут немає якоїсь великої проблеми. Питання тільки в правильному рівномірному розподілі людських потоків між турнікетами", - сказав він.

"А проблеми підробки квитків - це універсальна проблема. Коли востаннє на матч "Динамо" приходило 52 тисячі чоловік? З одного боку добре, що такий величезний інтерес до матчу, а з іншого боку - повинна ефективно працювати служба стадіону щодо самих квитків. І рецепти дуже прості", - підкреслив глава місцевого оргкомітету "Євро-2012 Україна".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...