Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

З Росії вислали першу Femen-ку

П'ятниця, 9 березня 2012, 17:51

Одна з активістів української групи Femen, затримана за хуліганство 4 березня в Москві на виборчій дільниці в Російській академії наук, у п'ятницю вислана в Київ.

Громадянка Україна Фоміна, що була засуджена до п'яти діб арешту, рішенням МВС включена в список осіб, чиє перебування в РФ небажане, повідомив "Інтерфаксу" у п'ятницю начальник Управління федеральної міграційної служби по Москві Федір Карповець.

За його словами, Ірина Фоміна відбула п'ять діб арешту в центрі утримання іноземних громадян, після чого її вислали на батьківщину.

Раніше суд за хуліганську витівку на виборчій дільниці заарештував трьох активісток групи Femen: на 10 діб Ганну Діду, Оксану Шачко на 12 діб, а Фоміну на 5 діб.

Раніше повідомлялося, що інцидент відбувся на виборчій дільниці на Ленінському проспекті, де голосували Володимира Путін і його дружина Людмила.

Через якийсь час після того, як голова уряду залишив виборчу дільницю, туди забігли три дівчини, оголилися до пояса і стали викрикувати обвинувачення на адресу прем'єр-міністра. Дівчата були затримані і доставлені у відділ поліції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування