Голова податкової вирішив обслуговувати мільйонерів по-особливому

Понеділок, 2 квітня 2012, 13:58

Державна податкова служба має намір реалізувати ідею обслуговування фізичних осіб-мільйонерів у Центральному офісі великих платників податків у 2014 році.

Про це повідомив голова ДПС Олександр Клименко в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

"Стратегія, яка сьогодні формується навколо офісу великих платників, досить велика. Вона передбачає на першому етапі обслуговування юридичних осіб, на другому етапі - включення та обслуговування на такому ж сервісі великих платників-фізосіб. Це досить цікава новація, яку буде впроваджено в Україні", - сказав він, додавши, що реалізація другого етапу розпочнеться "щонайменше через рік".

Водночас голова ДПС не уточнив, за якого рівня доходів фізособи зможуть перейти на обслуговування в Центральний офіс великих платників податків, зазначивши лише, що "це будуть мільйонери".

"Нині розробляються ці нормативні документи і стандарти. Дивитимемося. Нині завершуєть кампанія із декларування доходів, і ми бачитимемо вибірку, яку можна аналізувати "за фактом". Тому що питання не в тому, щоб назвати цифру - мільйон чи десять мільйонів", - сказав Клименко.

Як повідомлялося, уряд України згідно з постановою від 18 січня 2012 року створив Центральний офіс з обслуговування великих платників податків шляхом реорганізації спеціалізованої державної податкової інспекції з роботи з великими платниками податків у Києві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News