Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Афганець назвав заяви Тігіпка "вершиною лицемірства"

Понеділок, 2 квітня 2012, 14:59

Один з лідерів афганців Олександр Ковальов вважає останні заяви віце-прем'єра Сергія Тігіпка "вершиною лицемірства і цинізму".

"Сергій Тігіпко, пропонуючи реформу пільг, заявляє, що є пільговики, чий дохід становить більше десяти тисяч гривень на кожного члена сім'ї. При цьому Сергій Тігіпко сказав, що розмова про адресність пільг вимагає вдумливого підходу, до якого суспільство не готове. Я, як представник протесних груп, хочу заявити, що суспільство давно готове і до питання обліку пільговиків і до питання адресності пільг", - заявив Ковальов, повідомляє прес-служба організації "Ніхто, крім нас".

За його словами, серед тих, хто приходив з протестами під парламент, "не було людей, які б "ховали" за своїми посвідченнями багатотисячні доходи".

"Водночас, кажучи про податок на розкіш, пан Тігіпко знайшов для оподаткування трохи більше 13 тисяч об'єктів нерухомості, більше 97 тисяч автомобілів, взуття, одяг і коштовності. Ці цифри смішні для країни машин представницького класу, яхт, дорогої нерухомості, яка належить десятку родин України", - заявив Ковальов.

На його думку, наступ на права громадян продовжується.

"Ми готові до чесної розмови про пільги. У той час, як уряд мільярдерів не здатен до чесної розмови про свої доходи, які формуються за рахунок можливостей держави України та її громадян", - заявив Ковальов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...