Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценко все ще веде перемовини з Турчиновим

Понеділок, 2 квітня 2012, 22:24

Партія "Громадянська позиція" оприлюднить інформацію про статки, освіту і громадянство своїх висуванців.

Про це повідомив лідер партії Анатолій Гриценко в ефірі телеканалу ТВі.

Відповідаючи на питання, чи продовжуються переговори про співпрацю з "Батьківщиною" та "Фронтом змін", він зазначив: "Я не хотів би, щоб люди формальним отаким речам давали більше значення, ніж вони є".

"Ми постійно в контакті. З Турчиновим була розмова одразу після з'їзду в четвер. І говорили про рух далі", - розповів політик.

При цьому Гриценко запевнив, що він за те, "щоб був сформований один єдиний спільний список".

"Буде Гриценко в об’єднаному списку №5, чи №25, чи 50 - немає жодного значення. Можна на основі "Батьківщини", можна на основі будь-якої іншої партії. Але, я думаю, що ключовий сигнал для суспільства, що вожді перестали бути вождями, а просто працюють на спільний результат", - уточнив депутат від НУНС.

Гриценко також заявив, що його партія підтримує діяльність руху "ЧЕСНО", "САМ" і багатьох інших, які "поставили мету рентгеном просвітити кожного".

"Не чекаючи формальної реєстрації кандидатів від "Громадянської позиції", але від нас люди, ще до того, як вони будуть зареєстровані у ЦВК, кожен розкриє свою автобіографію, свою декларацію про статки і свої документи про освіту. Більше того, в автобіографії вкаже: громадянин України, громадянства іншої держави не маю", - запевнив лідер партії.

В свою чергу член партії "Батьківщина" Андрій Шевченко заявив, що "моя політична сила вона точно підтримає ці речі".

"І вимогу прозорості, і вимогу по декларуванню доходів, і по особистому голосуванню", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування