Власник Rozetka.UA допускає свою втечу з України

П'ятниця, 20 квітня 2012, 15:54

Власник і керівник інтернет-магазину Rozetka.UA Владислав Чечоткін допускає свій виїзд з України.

Про це він заявив в повідомленні на особистій сторінці в мережі Facebook.

"Станом на даний момент: 24 підприємства і майже 3000 осіб не працювали вчора (19 квітня) і навряд чи будуть працювати сьогодні, основний сервер "хакери" з Податкової фізично зламали, сайт переїхав, я ще ні. Але, напевно, це тільки справа часу", - заявив Чечоткін.

Він вважає ситуацію навколо інтернет-магазину як мінімум дивною і підкреслює, що обшуками в офісах компаній-партнерів інтернет-магазину керували представники Головного управління податкової міліції.

"Чому Главк присутній на всіх обшуках у справі, яке веде Печерський район? Чому слідчий каже, що у нас претензій немає - а співробітник Главку каже: НІ! Є! І вимагає чогось від слідчого, не соромлячись оточуючих", - зазначив Чечоткін.

За його оцінками, всього під час обшуків 19 квітня Податкова заблокувала діяльність більше 20 компаній, які реалізовували продукцію через інтернет-магазин.

Чечоткін повідомив Українським Новинам, що поки не готовий давати додаткові коментарі до своєї заяви в Facebook, оскільки дії Податкової щодо низки компаній-партнерів магазину продовжуються.

Як відомо, у четвер податкова служба призупинила роботу інтернет-магазину Rozetka.

Чиновники звинуватили Розетку у приховуванні податків на суму більше 8 млн грн.

Податкова міліція допускає можливість звільнення від кримінальної відповідальності директора Rozetka.ua у разі погашення збитків, завданих в результаті несплати податків.

.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...