У міліції відхрещуються від побиття акордеоніста: "Нічого цього не було"

Вівторок, 3 квітня 2012, 12:48

Міністерство внутрішніх справ вважає неправдивою заяву адвоката акордеоніста Ігоря Завадського Євгенії Закревської про його побиття в міліції.

Про це заявив начальник Головного слідчого управління МВС Василь Фаринник, повідомляють "Коментарі" з посиланням на "Українські новини".

"Розслідування ведеться законно і жодні його права порушені не були. А ті факти, про які говорить його адвокат, - це форма захисту і такого роду дії. Нічого цього не було", - сказав Фаринник.

Він повідомив, що Завадський відмовився давати свідчення у справі.

"Це його право, але у слідства достатньо доказів його провини. У нас є інформація, яку в силу таємниці слідства не можна оприлюднювати", - додав він.

Як відомо, адвокат Завадського Євгена Закревська заявляла, що акордеоніста били в міліції протягом 7 годин, вимагаючи написати явку з повинною.

Крім того, адвокати Завадського подали заяву в прокуратуру з вимогою порушити кримінальну справу проти міліціонерів.

Шевченківський райсуд Києва обрав Завадському, підозрюваному в розбещенні неповнолітніх, запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 2 місяці до 24 травня.

23 березня співробітники міліції затримали Завадського в рамках розслідування справи, порушеної за статтею 156 Кримінального кодексу (розбещення неповнолітніх).

Усього міліція затримала у цій справі 3 осіб.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування