З італійської провінції готується делегація для допомоги Тимошенко

Вівторок, 3 квітня 2012, 12:59

Член Демократичної партії Італії має намір направити офіційну делегацію до Києва для перевірки стану здоров'я Юлії Тимошенко.

Про це повідомляє Legno storto, пише InoPressa.

Делегація планує проконтролювати прискорення надання медичної допомоги Тимошенко, провести оцінку демократичних стандартів в Україні, а також зустрітися з українською опозицією.

За інформацією видання, член Демократичної партії Карло Боргетті представив голові місцевого органу виконавчої влади Роберто Формігоні запит про надання допомоги лідеру української опозиції Тимошенко.

"Юлія Тимошенко страждає важким запаленням дихальних органів, що заважає їй пересуватися", - стверджує італійське видання.

"На думку міжнародної групи лікарів, яким недавно було дозволено відвідати лідера української революції, вона потребує лікування в умовах стаціонару, в чому їй було відмовлено", - сказано в матеріалі.

За їхніми словами, оскільки Формігоні наполягає на тому, що Ломбардія є "одним з чотирьох моторів Європи", і оскільки він є послом Ломбардії в світі, він не може залишатися байдужим до долі Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування