Прокурорського синка примусово притягнуть до суду

Вівторок, 3 квітня 2012, 16:36

Апеляційний суд Запорізької області ухвалив рішення про примусове приведення до суду сина екс-прокурора Жовтневого району Дніпропетровська Дмитра Рудя, що збив на смерть трьох жінок у 2010 році.

Як повідомляє кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", у вівторок колегія Запорізького обласного апеляційного суду вкотре не змогла розпочати розгляд апеляцій у справі Рудя через те, що підсудний не з’явився на засідання.

Його адвокат зазначив, що "напередодні суду підзахисний звернувся до одного з медзакладів Дніпропетровська, і нині, можливо, йому роблять операцію".

Проте прокурор Микола Наливайко зазначив, що за весь час відсутності на судових процесах підсудного той "не надав суду жодних документів, які підтверджують його хворобу та місце перебування".

У зв'язку з цим колегія апеляційного суду Запорізької області ухвалила рішення зобов'язати прокуратуру Дніпропетровська забезпечити явку підсудного приведенням, призначивши нове засідання на 10 квітня.

Як повідомлялося, апеляційний суд Запорізької області з 15 лютого розглядає апеляцію у справі Рудя, який у жовтні 2010 року збив джипом трьох жінок, які переходили у встановленому місці проїжджу частину Набережної.

У червні 2011 року Хортицький районний суд звільнив Рудя з-під варти під заставу в 17 тис. грн. Прокуратура Запорізької області звернулася до апеляційного суду регіону з позовом про посилення йому вироку до семи років позбавлення волі.

На засідання регіонального апеляційного суду 29 лютого Рудь не прийшов. Його адвокат заявив, що "підзахисний захворів".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування