Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зять Блохіна на джипі жорстоко побив пішохода?

Середа, 4 квітня 2012, 15:15

У Києві водій "Лексуса", що їхав тротуаром по вулиці Лесі Українки, побив пішохода Андрія Пясецького.

Про це у Facebook написав користувач Тарас Ратушний. За його словами, інцидент стався 3 квітня близько 17.50.

Пясецький, який є журналістом, зробив зауваження водію за їзду по тротуару, коли той ледь не збив пішоходів. Після цього, за словами очевидців, водій "Лексуса" вискочив з машини і, "затиснувши одною рукою голову Андрія", наніс йому кілька ударів.

"Це відбувалося на зебрі в двох метрах від тротуару, де стояв Лексус. Після цього (дуже швидко) водій сів у Лексус, з'їхав на тротуар і рвонув по вулиці Щорса", - додав Ратушний.

Наразі Пясецький перебуває у нейрохірургічному відділенні лікарні швидкої допомоги.

Як з'ясувалося пізніше, водієм "Лексуса" є репер Ларсон, зять відомого футболіста Олега Блохіна. У коментарі "Українській правді" Ларсон підтвердив, що у нього був конфлікт з журналістом, однак заявив, що не бив його.

"Він мені показав середній палець, коли я його пропускав на пішохідному переході. Середній палець означає f*ck you, що означає російською "пішов на х*й". Після чого я вийшов і вирішив з ним поговорити. Він неадекватно поводився, після чого я його штовхнув, сів в машину і поїхав", - розповів Ларсон.

Водночас на уточнююче питання, чи бив він пішохода, репер відповів: "Я не бив його".

"Хай говорить, що хоче. Він же вам не розповідає, що він мені фак показав, правильно?", - додав він.

На питання, чи пропустив він пішохода на тротуарі, Ларсон відповів:

"Так, я заїжджав під ресторан на парковку ресторану. Ніхто на нього не наїжджав. Якби я хотів на нього наїхати, я би наїхав. Я з повагою ставлюся до пішоходів і до всіх, хто не порушує правила".

Сам постраждалий у коментарі "Українській правді" сказав, що почувається погано і деталей сутички не пам’ятає.

"Почуваю себе погано. Зараз в інституті нейрохірургії, відділення нейротравми. Я вже госпіталізований з діагнозом епідуральна гематома", - сказав Пясецький.

На запитання, що з ним сталося ввечері 3 квітня, він сказав: "Мене ледь не збив якийсь джип. Я просто, мабуть, надто емоційно тілом відреагував на те, що він зробив. Він наскочив на тротуар і зупинився в трьох сантиметрах від мене, я такого не люблю дуже".

На запитання, чи показував він середній палець водію, Пясецький сказав: "Я не пам’ятаю, що я йому показував, а що не показував. Мені здається, що я нічого йому і не показував. А далі я відкрив очі і вже сиджу у "Швидкій допомозі" і навіть щось розповідаю. Я не пам’ятаю, ми з ним (водієм) не спілкувались, я навіть не згадаю, яка зовнішність цієї людини, яке у неї обличчя. Машина чорна, пам’ятаю, а більше нічого".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...