Янукович пообіцяв іноземцям вимагати "адекватні ціни" у готелів

Середа, 4 квітня 2012, 17:33

Президент Віктор Янукович наголошує на важливості встановлення адекватних цін на проживання в українських готелях під час проведення матчів чемпіонату Європи з футболу.

Про це він заявив французьким журналістам, які приїхали до України, щоб ознайомитись з підготовкою до "Євро-2012", повідомляє прес-служба президента.

Янукович сказав, що в рамках підготовки до чемпіонату українська влада вжила певні кроки для забезпечення адекватної вартості проживання у готелях держави на відповідний період.

"В Україні діє закон про державно-приватне партнерство, і в рамках цього партнерства при підготовці Євро-2012 держава зробила все, щоб звільнити власників готелів від податку на прибуток на 5 років", - заявив президент.

На його переконання, такий крок із боку держави став стимулом для будівництва готелів.

"Сьогодні влада має всі підстави звернутися до цих власників, щоб вони встановили під час проведення Євро-2012 адекватні ціни", - зазначив Янукович.

Раніше ЗМІ неодноразово повідомляли про надто завищені ціни на готелі, кімнати в гуртожитках та місця в наметових містечках на час проведення "Євро-2012" в Україні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...