"Батьківщина": Вирок Філіпчуку – помста Януковича за "Vanco"

П'ятниця, 6 квітня 2012, 13:23

"Батьківщина" називає засудження екс-міністра охорони навколишнього природного середовища Георгія Філіпчука помстою за справу "Vanco".

"Для нас цілком очевидно, що член нашої партії, академік Георгій Георгійович Філіпчук отримав 3 роки ув’язнення лише за те, що намагався захистити державну власність від банди Януковича", - заявляє партія Юлії Тимошенко.

"Саме Філіпчук як профільний міністр боровся в судах за шельф Чорного моря, який за безцінь відбирала в держави компанія "Vanco", пов’язана з Януковичем", - стверджує "Батьківщина".

"Це банальна помста за перешкоджання отриманню надприбутків", - переконані в партії.

У "Батьківщині" звернули увагу на те, що "для політичних репресій влада знову використала сумнозвісну 365 статтю Кримінального кодексу, на необхідності змін якої кілька разів наголошувала міжнародна спільнота".

"Янукович знову демонструє подвійні стандарти: європейських партнерів він запевняє, що 365 стаття буде невідкладно змінена, але в той же час на її підставі продовжує знищувати команду своїх політичних опонентів", - обурились у партії екс-прем’єра.

"Тепер Георгій Філіпчук долучився до Юлії Тимошенко, Юрія Луценка і поповнив лави політичних в’язнів. Янукович вчергове продемонстрував, що розбудовує авторитарний режим", - заявляє "Батьківщина".

Там запевняють, що вирок Філіпчуку безпідставний і має бути скасований, так само як і вироки Тимошенко й Луценку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування