Янукович пообіцяв влаштувати на виборах свято демократії

П'ятниця, 6 квітня 2012, 15:41

Президент Віктор Янукович наголошує на необхідності забезпечення рівних умов для представників усіх політичних сил під час парламентських виборів восени 2012 року.

Про це він заявив під час зустрічі з кандидатами на посади голів районних державних адміністрацій, повідомляє прес-служба президента.

"Під час виборчої кампанії ми повинні як представники влади створити рівні умови для всіх представників політичних партій. Щоб не було нарікань, що застосовується адміністративний ресурс і є підтримка тої чи іншої політичної партії", - сказав Янукович.

Він додав, що про створення належних умов, підготовку дільниць до голосування необхідно подбати вже зараз - йдеться зокрема про ремонт приміщень. Те саме стосується забезпечення порядку безпосередньо під час голосування.

"Все це треба буде забезпечити на високому рівні", - заявив Янукович.

Президент наголосив, що від результату парламентських виборів залежатиме, як країна житиме далі.

"Якщо нам вдасться зберегти стабільність і далі, уряд, парламент і президент будуть працювати в єдиному ланцюгу - у нас буде успіх", - заявив він.

"Ви повинні завжди пам’ятати: прозорі, демократичні вибори - це завжди обличчя і відповідальність не тільки політичних партій, а й влади", - додав Янукович.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування