КОД вважає, що Янукович хоче зірвати об’єднання опозиції

П'ятниця, 6 квітня 2012, 18:07

Тиск на першого заступника глави партії "Батьківщина" Олександра Турчинова здійснюється з метою зірвати об’єднання опозиції.

Про це йдеться в заяві Комітету опору диктатурі оприлюдненій у п’ятницю, у відповідь на перевірку діяльності Турчинова як голови СБУ 7 років тому.

"Об’єднавчі процеси всередині опозиції викликають хворобливу реакцію з боку режиму Януковича, прямо протилежну заявам про "європейський вибір" країни і зайвий раз підтверджують його антинародну, авторитарну сутність", - зазначається в документі.

"Як тільки пануюча верхівка зрозуміла, що зірвати об’єднання більшості опозиційних партій не вдається, вона перейшла до відвертого тиску та спроб дискредитації лідерів опозиції, які ще не запроторені за грати", - заявили опозиціонери.

"Останні події навколо переслідувань Турчинова засвідчують логіку таких дій - усіх, кого чинна влада не в стані купити чи залякати, намагаються дискредитувати, очорнити, будь-яким чином обмежити належні їм громадянські права та свободи", - йдеться в документі.

"Правоохоронна система фактично перетворена на приватну "контору" зі захисту інтересів купки негідників", - вважають в КОДі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування