Бойко запевняє, що бензин з рук не випустить

Субота, 7 квітня 2012, 03:42

Держава буде завжди контролювати ринок нафтопродуктів, бо він має особливу чутливість.

Про це заявив міністр палива і енергетики Юрій Бойко в ефірі "Шустер Live", коментуючи питання підвищення вартості бензину в країні.

"Дуже багато хто скаржиться на адміністративний тиск, дуже багато говорять про втручання держави у діяльність цього ринку, але хочу просто навести приклад Росії, яка в травні минулого року цю ситуацію відпустила. І що вони отримали? Неконтрольовану спекуляцію, дефіцит продукції", - розповів він.

"Що сталося в Туреччині, коли вони відпустили ситуацію. Ціна нафтопродуктів відразу виросла до 2 євро", - додав міністр.

"Тому завжди держава буде контролювати цей ринок, з огляду на його особливу ​​чутливість", - підкреслив він.

При цьому відповідаючи на питання депутата від БЮТ Сергія Соболєва, що конкретно уряд робить в цьому напрямку, Бойко заявив, що робляться конкретні кроки.

"Ми багато чули про двох бомжів, які привезли нам бурову станцію за мільйони. Ми все це чули і ці всі звинувачення нам знайомі. Я навіть коментувати це не буду. Владою попередньою було зроблено все, щоб ми не купили цю бурову", - зазначив він.

"Ми в спадщину отримали від вас багато речей. Саме від вас ми отримали цю "Лівелу" і нам треба було рік, щоб закрити діяльність цієї контори… При нас вона зупинилась, а при вас вона почала працювати", - підсумував він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News