Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Смерть сільського голови під Києвом пов’язана з замахом на банкіра?

Неділя, 8 квітня 2012, 19:12

У неділю в селі Софіївська Борщагівка під Києвом поховали в.о. сільського голови Василя Перегінця.

Як повідомляє "Сегодня", 48-річний держслужбовець помер два дні тому близько полудня в робочому кабінеті: нібито він пив каву з колегами і йому різко стало погано. Попередня причина смерті - зупинка серця.

"За чутками, є версія, що нібито в каву йому щось підсипали", - пише газета.

Влітку минулого року в сільраді стався конфлікт між тодішнім головою Юрієм Денисенком і депутатами. Комісія з інвентаризації землі, яку він створив, знайшла порушення по землі на 120 млн грн. Нібито Денисенкові сказали: або ти виконуєш наші умови - даси приватизувати ставок, цвинтар, ділянку, або будуть проблеми.

Тоді ж Денисенко був відсторонений від виконання службових обов'язків, а на його місце з приставкою в.о. був призначений Василь Перегінець, якого вважали згідливим і поступливим.

Як повідомлялося, 19 березня в Софіївській Борщагівці біля будинку Денисенка сталася перестрілка. Кілери, які до сьогоднішнього дня не затримані, стріляли нібито в співзасновника банку "Родовід" Сергія Дядечка.

Зараз, як неофіційно говорять в міліції, можливо, буде відпрацьовуватися версія, що тоді було скоєно замах не на Дядечка, а на його сусіда - екс-главу сільради, відзначає "Сегодня".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування