Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Голова фракції "Батьківщини" в Київраді ледь витримує голодування

Середа, 2 травня 2012, 09:52

Стан голови фракції "БЮТ-Батьківщина" в Київраді Тетяни Меліхової, яка 7 добу проводить в солідарному голодуванні з Юлією Тимошенко, різко погіршився.

Про це розповів депутат Київради Олександр Бригинець, який також голодує 8 добу, повідомляє сайт Golovne.com з посиланням на прес-службу фракції "БЮТ-Батьківщина" у Київраді.

"Протягом останніх днів стан Тетяни Меліхової кілька разів погіршувався, але вона мужньо трималася. Вчора стан її здоров’я став критичним. Їй довелося провести медичне обстеження, лікарі і я особисто настійливо рекомендували їй припинити голодування, щоб не піддавати ризику життя, але Тетяна Іванівна відмовилась від цього", - заявив Бригинець.

За його словами, голодуючі депутати Київради підтримують Тимошенко і готові голодувати доти, доки голодуватиме вона.

Повідомляється також, що зараз в Україні із солідарності з Тимошенко голодує понад 50 громадян, двоє госпіталізовані через стан здоров’я. В наметовому містечку на Хрещатику напроти Печерського суду в Києві голодують 8 людей.

Водночас прес-служба "Батьківщини" повідомляє, що 1 травня у Хмельницькому 65-річну голову Красилівської райорганізації "Батьківщини" Марію Сидорук, яка 5 днів голодувала у наметі біля Хмельницької облдержадміністрації на підтримку Тимошенко, забрала швидка, після чого її було госпіталізовано.

Як повідомила прес-секретар облорганізації "Батьківщини" Руслана Подольська, лікарі також рекомендували двом людям припинити голодування за станом здоров’я.

Крім того, Подольська повідомила, що люди самі ініціювали збір підписів під телеграмою до Тимошенко з проханням припинити оголошене нею голодування і не піддавати ризику своє життя. За її словами, відповідна телеграма буде найближчими днями надіслана до Качанівської колонії.

Разом з тим, прес-служба львівської "Батьківщини" повідомляє, що через відмову від їжі та спеку голодуючі почуваються надзвичайно виснаженими, майже не рухаються і переважно перебувають у наметах. Лікарі настійливо рекомендують припинити голодування.

2 травня Тимошенко голодує 13-й день.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування