Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Дніпропетровську з вулиць, на яких сталися вибухи, прибрали всі урни

Середа, 2 травня 2012, 22:13

Після вибухів у Дніпропетровську з проспекту Карла Маркса та парка Лазаря Глоби прибрали всі урни для сміття.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Зараз із центру прибрали всі урни. Звезли їх на задвірки торгового центру "Новий центр". Із тероризмом борються", - зазначив місцевий житель Сергій.

Урни з проспекту Карла Маркса і парку Глоби прибрали 27 квітня. Також їх немає на площі Петровського біля залізничного вокзалу та на перонах. Під будівлею ж вокзалу урни залишили.

"На вокзалі постійно чергує працівник СБУ. Перевіряє урни. Якщо бачить, що якась уже повна, чи в ній лежить якийсь згорток - просить нас її почистити. Ми тут всі на стресі - самі розумієте, як після цих вибухів до цих урн підходити. На ніч сміттєвики кладуть на бік - щоб нічого туди не кинули", - розповіла одна з прибиральниць Дніпропетровського автовокзалу.

Як повідомлялося, раніше мер Дніпропетровська Іван Куліченко заявляв, що влада розглядає питання про те, щоб у місті з'явилися урни з іншого матеріалу, не з залізобетону, щоб у разі подібних інцидентів він не мав такої руйнівної сили.

27 квітня в Дніпропетровську прогриміли чотири вибухи, в результаті постраждали 30 людей, 26 з них були госпіталізовані.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування