"Регіони" запевняють, що "шабаш" не завадить їм "захистити мову"

Четвер, 24 травня 2012, 23:08

Опозиція зірвала в парламенті прийняття законопроекту, який покликаний захистити конституційні права мільйонів громадян України на рідну мову.

Про це йдеться в заяві прес-служби Партії регіонів.

"Замість цивілізованої дискусії країна стала свідком озвірілого націоналістичного шабашу. Жодного зауваження по суті законопроекту так і не прозвучало", - зазначили в партії.

"Замість цього - лайливі слова, звинувачення і погрози на адресу Партії регіонів і її виборців, а в якості аргументів - неприкрита агресія і кулаки! Ось справжнє обличчя і повадки так званих демократів, звірячий оскал агресивного націоналізму", - цитує заяву прес-служба.

"Свої "рекомендації" войовничим екстремістам не забула видати і пані Тимошенко, назвавши російську мову "мовою фені і криміналу", фактично благословивши свою різношерсту камарилью на організацію бійні", - уточнили "регіонали".

"Маски скинуто. Представники БЮТ, "Фронту змін" і "Нашої України" наочно продемонстрували свої справжні наміри, які не мають нічого спільного ні з захистом державної мови та прав людини, ні з реалізацією європейських перспектив України", - сказано в заяві.

"Більше того, в традиційному для Юлії Тимошенко акторському стилі вони вже сьогодні намагаються представити себе у вигляді невинних жертв "злих регіоналів" - роздаючи скорботні інтерв'ю та влаштовуючи показушні "фотосесії", - відзначили "Регіони".

"Парламентська засідання нахабно зірвано, по-звірячому побитий автор законопроекту Вадим Колесніченко. Організатори цього шабашу збираються продовжувати свою "свідому боротьбу" в тому ж дусі", - додали в партії.

"Партія регіонів заявляє, що політичний терор не пройде, політичні екстремісти будуть зупинені. Закон буде прийнятий, права громадян на рідну мову будуть захищені", - підсумували регіонали.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
23:20
Кулеба про новий пакет допомоги Україні в Конгресі: У нас немає плану Б
23:04
Конгресвумен Спартц пропонує прибрати частину допомоги Україні з проєкту Джонсона
Усі новини...