У лікарнях Дніпропетровська залишаються 10 постраждалих від вибухів

Четвер, 3 травня 2012, 18:50

У Дніпропетровську в лікарнях залишається 10 постраждалих в результаті вибухів 27 квітня, в тому числі троє дітей.

Як повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" начальник управління охорони здоров'я Дніпропетровської облдержадміністрації Валентина Гінзбург, в четвер із лікарні виписано 4 особи.

"Станом на 19.00 четверга в лікарнях Дніпропетровська залишається 10 осіб, з них троє підлітків. Одна жінка 77 років, як і раніше, у важкому стані, одна людина в середньому стані, решта у стані легкого ступеня тяжкості", - сказала Гінзбург.

Вона також зазначила, що всі пацієнти отримують необхідну медичну допомогу в повному обсязі і безкоштовно, всі виписані постраждалі перебувають під наглядом дільничних лікарів в амбулаторіях за місцем проживання.

Разом з тим, глава СБУ Ігор Калінін заявив в інтерв'ю агентству, що всі підрозділи центрального управління Служби та її регіональні органи задіяні в заходах щодо розшуку організаторів і виконавців вибухів у Дніпропетровську.

"Основні зусилля націлені як на встановлення виконавців і організаторів протиправних дій, так і недопущення будь-яких аналогічних радикальних проявів в Україні в цілому", - сказав він.

"У взаємодії з органами прокуратури та міліції в стислі терміни проведено значну кількість процесуальних та розшукових заходів. Опитано свідки, проведені обшуки, експертизи. До слідчих дій залучаються спеціалісти: психологи, імунологи, вибухотехніки, біологи, криміналісти", - сказав він.

За словами Калініна, робота з розшуку злочинців триває. "Необхідні процесуальні і розшукові заходи підрозділами СБУ здійснюються в цілодобовому режимі із залученням усіх наявних сил і засобів", - підкреслив глава СБУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування