Яценюк просить світ ігнорувати не Євро, а Януковича

П'ятниця, 4 травня 2012, 10:48

"Фронт Змін" просить керівників європейських країн не блокувати проведення Євро-2012, а застосувати персональні санкції проти президента Януковича та ключових фігур його команди.

Про це йдеться у заяві партії, повідомляє УНІАН.

"Ми звертаємося до керівництва європейських країн не позбавляти український народ права гідно провести Євро-2012, гостинно зустріти гостей, футболістів та вболівальників. Доцільними та дієвими вважаємо винятково персональні санкції проти Януковича та ключових фігур його режиму", - зазначають у партії.

Партія закликає Януковича звільнити всіх політичних в’язнів і повернути Україні шанс "цивілізовано вийти з ситуації, в яку Ви її загнали".

Також "Фронт Змін" звертається до лідера партії "Батьківщина", екс-прем’єра Юлії Тимошенко з проханням припинити голодування.

"Ваша жертва не врятує Україну від світової ганьби і не пробудить навіть краплинку докорів сумління у тих, хто над вами знущається", - додають у партії.

У заяві сказано, що Україна "чесно виборола право на проведення чемпіонату".

"Українці вклали в Євро-2012 10 млрд. доларів США своїх податків. Проте сьогодні через дії режиму Януковича чемпіонат опинився під реальною загрозою зриву", - наголошують у "Фронті Змін".

У "Фронті Змін" наголошують, що "наша держава не повинна бути в міжнародній ізоляції через неадекватні дії однієї посадової особи, хай навіть і найвищої".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування