У МВС не передумали: у Дніпропетровську був теракт

П'ятниця, 4 травня 2012, 11:10

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко не бачить підстав для перекваліфікації кримінальної справи по вибухах у Дніпропетровську.

Про це він сказав у п'ятницю журналістам на прес-конференції, передає Ліга.

"На мій погляд, всі ознаки кваліфікації були зроблені правильно й Генеральна прокуратура чітко прийняла рішення, хто має розслідувати цю справу", - сказав він.

"Підстав говорити про можливу перекваліфікацію або можливу передачу кримінальної справи в розслідування відомства Міністерства внутрішніх справ немає", - відзначив Захарченко.

Що стосується версій, які є у слідства, Захарченко зазначив, що зараз справу розслідує Служба безпеки, а МВС працює по окремих дорученнях СБУ.

"Було багато різних версій, всі вони були відпрацьовані і їхня кількість зменшилася. Зараз називати подробиці цих версій і тактику наших дій, я вважаю, недоцільно", - сказав він.

Також Захарченко повідомив, що після вибухів був уведений посилений варіант несення служби, не тільки в Дніпропетровську, але й у цілому по Україні.

"Міліція зараз робить все, щоб не повторилися такі події на території держави... Але я вважаю, що на сьогоднішній день імовірності й необхідності введення надзвичайного стану немає", - сказав він.

Нагадаємо, 27 квітня в центрі Дніпропетровська відбулися чотири вибухи. Постраждали 30 осіб, з яких 26 були госпіталізовані.

Станом на 4 травня, у лікарнях залишаються 10 осіб.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування