Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко подякувала світу за підтримку

П'ятниця, 4 травня 2012, 13:21

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко висловлює подяку світовим лідерам і міжнародним організаціям за підтримку.

Про це сказала її донька Євгенія під час участі в політичному ток-шоу "Maybrit Illner" на телеканалі ZDF у четвер, повідомляє прес-служба Батьківщини.

"Моя мама дякує Уряду Німеччині, Канцлеру Ангелі Меркель, Міністру закордонних справ Гвідо  Вестервелле і  Голові комітету у закордонних справах Європейського Парламенту Елмару Броку за підтримку опозиційних сил, а також дякує численним міжнародним організаціям, Європарламенту, Раді Європи", - сказала Євгенія.

"Ми бачимо, як в Україні  вбивають демократію, і це повинно стати сигналом пробудження для демократичного світу", - додала вона.

Окрім того, Євгенія підкреслила, що стан здоров‘я її матері, яка голодує вже два тижні, значно погіршився.

"Я бачила її сьогодні, її стан став гіршим. Вже два тижні вона голодує… її болі у спині погіршились. Зараз вона майже не може рухатись, вона весь час лежить і дуже слабка. Але психологічно – вона дуже сильна", - сказала Євгенія.

За її словами, не дивлячись на благання родичів, захисників та прихильників, Юлія Тимошенко відмовилася припинити голодування.

"Ми просили її припинити голодування, але вона – дуже сильна… вона хоче і далі боротись за Україну, за побудову демократії в нашій країні, і вона не відступиться, навіть зважаючи на психологічний тиск, який щодня чиниться на неї у в’язниці", - сказала Євгенія.

Між тим Тимошенко також закликали припинити голодування Меджліс кримськотатарського народу, лідер партії "За Україну!" В’ячеслав Кириленко та інші.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...