Турчинов і Власенко заявляють, що Тимошенко обмежують у правах

П'ятниця, 4 травня 2012, 19:13

Адміністрація Качанівської колонії системно порушує всі законні права екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Про це заявив перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов на прес-конференції в Києві у п’ятницю, повідомляє сайт Тимошенко.

"Права Юлії Тимошенко постійно порушуються, тому що всі ув’язнені, крім Юлії Тимошенко, мають права на телефонні дзвінки, без обмежень. За увесь час перебування Юлії Тимошенко за гратами, їй не дозволили зробити хоча б один телефонний дзвінок, хоча Юлія Тимошенко та її захист багато разів зверталися з цього приводу. Це її право, і нема ніяких підстав, які б обмежували це право", - сказав Турчинов.

Реклама:

За його словами, таким чином влада, порушуючи всі права Тимошенко, переслідує єдину мету – повністю ізолювати її від суспільства.

У свою чергу захисник екс-прем'єра Сергій Власенко додав, що Тимошенко обмежують також у короткострокових побаченнях.

"Відповідно до закону, кожна людина, яка перебуває у межах пенітенціарної системі, має можливість і право один раз на місяць зустрічатися з рідними, близькими, знайомими тощо. Починаючи з 1 січня, Юлія Тимошенко була позбавлена можливості, зокрема, провести зустріч з Олександром Турчиновим, про що вона неодноразово письмово зверталася до керівництва Качанівської колонії", - нагадав він.

ВІДЕО ДНЯ

Турчинов також нагадав, що Тимошенко зверталася до керівництва колонії щодо можливості зустрічі з представниками ЗМІ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування