Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Розинську склали чотири протоколи. НТКУ вибачилася

П'ятниця, 4 травня 2012, 19:56

Через інцидент з представниками ДАІ на ведучу Першого національного Наталію Розинську склали чотири протоколи за адміністративні порушення.

Про це "Телекритику" повідомив начальник Управління зв'язків з громадськістю МВС Володимир Поліщук.

За словами Поліщука, 2 травня Розинська зупинилась у місці, де зупинка була заборонена.

"Їй зробили зауваження і хотіли перевірити документи, однак вона просто поїхала з місця події, не реагуючи на звернення працівників. В цей день у нас були підсилені патрулі через святкування травневих свят та подій у Дніпропетровську. Тому її наздогнали і перекрили рух далі. Після цього відбувся конфлікт з представниками ДАІ", - розповів він.

"Показувати свої права вона відмовилась, тому виникала підозра, що їх немає взагалі. Пройти медичний огляд, щоб виявити наявність алкоголю у крові, вона теж відмовилась", - розповів Поліщук.

Посилаючись на інформацію керівника прес-служби ДАІ, Поліщук зазначив, що від'їжджаючи, Розинська зачепила представника міліції та патрульне авто.

На сьогодні за фактом цих подій ДАІ проводить перевірку. Поліщук зазначив, що доповів міністру внутрішніх справ про цей інцидент і про коментарі ЗМІ, в яких Розинська висловила намір зустрітися з ним.

"Якщо таке звернення буде, то до тієї перевірки, яку проводить ДАІ, долучиться і перевірка, яку призначить міністр", - зазначив Поліщук.

Разом з тим, Національна телекомпанія України та її генеральний директор Єгор Бенкендорф вибачились перед співробітниками ДАІ та міністром внутрішніх справ Віталієм Захарченком за поведінку Розинської.

НТКУ вважає дії своєї співробітниці неприпустимими і обіцяє вжити відповідних заходів для недопущення подібних ситуацій у майбутньому, повідомляє прес-служба каналу.

"Моя життєва позиція, і я впевнений, що не тільки моя, - в будь-якій ситуації потрібно ставитися з повагою до всіх людей. Особливо неприпустимі нецензурні висловлювання і застосування фізичної сили. Зі свого боку я зроблю все, щоби подібне більше ніколи не повторилося", - зазначив Бенкендорф.

Як повідомлялося, Розинська заявляла, що 2 травня її побили представники ДАІ. Згодом на сайті "Дуся" було оприлюднене відео цієї пригоди, зняте очевидцями подій.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування