Азаров закликає європейців перевіряти інформацію

П'ятниця, 4 травня 2012, 20:24

Прем'єр Микола Азаров закликає європейських політиків перевіряти інформацію, перш ніж давати оцінки ситуації з екс-прем'єром Юлією Тимошенко.

Про це він написав у п'ятницю на своїй сторінці в Facebook.

"І ще одне я хочу сказати, коментуючи висловлювання окремих європейських політиків. Безумовно, мені зрозумілі їхні мотиви в коментарях. Будь-яка нормальна людина, тим більше відповідальний політик, не може залишитися байдужим, якщо дізнається про факт побиття жінки, про факт ненадання медичної допомоги тому, хто її потребує", - написав Азаров.

"Ще раз підкреслюю, що мені зрозуміла реакція. Однак, будь-яка інформація, особливо щодо резонансного політика має бути максимально перевірена різними способами. І оцінка повинна даватися тільки в тому випадку, якщо факт стає незаперечним і ясним. І політики за це несуть відповідальність" , - вважає прем'єр.

Він також підкреслив, що уряд України, спортивна громадськість і весь народ доклали дуже серйозних зусиль, щоб підготуватися і гідно прийняти Європейський чемпіонат з футболу.

"Підкреслюю, нам було дуже важко в умовах жорстокої фінансової кризи знайти необхідні ресурси", - зазначив Азаров.

За його словами, незважаючи на всі перешкоди, роботи практично завершені. "Ми хотіли подарувати нашим людям свята, гідно представити Україну нашим гостям", - написав прем'єр.

"Кожен має право приймати своє рішення. Хотілося б, щоб при прийнятті цього рішення, були враховані всі фактори, про які я говорив вище. Ще раз, запрошую всіх відвідати чемпіонат, який, я сподіваюся, пройде на дуже хорошому спортивному рівні", - підкреслив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування