Азаров твердо налаштований забезпечувати права Тимошенко

П'ятниця, 4 травня 2012, 20:51

Уряд твердо налаштований на забезпечення прав екс-прем'єра Юлії Тимошенко і всіх інших ув’язнених.

У цьому запевнив прем'єр Микола Азаров на своїй сторінці в Facebook у п'ятницю.

"Ми твердо налаштовані на забезпечення прав не тільки пані Тимошенко, а й усіх ув'язнених в місцях позбавлення волі", - підкреслив він.

За словами Азарова, уряд буде дбати про належне медичне обслуговування всіх ув'язнених, які потребують надання медичної допомоги.

"Хочу з усією відповідальністю заявити, що в Україні існує можливість надати кваліфіковану допомогу кожному, хто її потребує, особливо у випадку колишнього прем'єр-міністра України", - написав він.

"Кращі медики країни, кращі медичні установи готові за необхідності надати необхідну допомогу. Важливо тільки, щоб від цієї допомоги не відмовлялися, а ми несемо відповідальність за надання такої допомоги", - зазначив прем'єр.

Він також підкреслив, що перевірка Генпрокуратурою не підтвердила заяв Тимошенко про її побиття.

"Одне можна сказати точно: факту побиття або застосування сили по відношенню до Тимошенко не було", - стверджує Азаров.

"Хочу також запевнити, перш за все, кожного жителя України, що посадові особи, які так чи інакше стикаються з Тимошенко, проінструктовані про необхідність дотримання Законів і, безумовно, етичних норм по відношенню до колишнього прем'єр-міністра України Тимошенко", - сказав він.

Азаров зазначив, що не коментував інформацію про побиття Тимошенко раніше, оскільки "будь-який коментар на цю тему керівника уряду в той момент, коли цей факт не був досконально перевірений, міг би вплинути на хід розгляду".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування