Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Києві при пограбуванні банку поранили двох працівників

П'ятниця, 4 травня 2012, 21:28

На вулиці Тростянецькій у Києві невідомий скоїв розбійний напад на філію одного з комерційних банків та поранив двох осіб.

Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Києві в п'ятницю, передає Інтерфакс-Україна.

Інформація про напад надійшла до чергової частини в п'ятницю о 16:40. За викликом одразу виїхали слідчо-оперативні групи Головного та Дарницького управлінь міліції.

"Попередньо встановлено, що кількома хвилинами раніше (відносно часу надходження повідомлення) в приміщення банку забіг невідомий чоловік зі зброєю в руках і почав вимагати гроші", - заявили в міліції.

"Для переконливості своїх злочинних намірів нападник здійснив кілька пострілів, внаслідок чого двоє чоловіків з персоналу фінансової установи отримали вогнепальні поранення. Озброєний чоловік вигріб з каси готівку і зник з місця події", - йдеться в повідомленні.

"Постраждалі громадяни доставлені до лікарняного закладу. На місці злочину працюють експерти-криміналісти та оперативники. Сума викраденого встановлюється", - додали в міліції.

За фактом нападу порушено справу за ч.1 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, на яку здійснено напад, або з погрозою здійснення такого насильства).

Як уточнює телеканал "Інтер", напад було здійснено на відділення Правекс-банку, розташоване в будівлі по вул. Тростянецькій, 5.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування