"Свободівці" кажуть, що на них хочуть повісити дніпропетровські вибухи

П'ятниця, 4 травня 2012, 22:00

Радника голови ВО "Свобода" Андрія Денисенка у п’ятницю допитували в Дніпропетровському облуправлінні СБУ як свідка у справі вибухів 27 квітня.

"Зміст питань, які мені ставили, чітко засвідчує спроби спецслужб сфабрикувати версію про причетність опозиції, зокрема "Свободи", до організації терактів у Дніпропетровську" – цитує Денисенка прес-служба "Свободи".

"Мене цілком серйозно запитували, чи я виготовляв коли-небудь вибухові речовини або вибухові пристрої, чи маю якесь відношення до організації та здійснення терактів", - сказав він.

"Питання стосовно діяльності ВО "Свобода" мали відкрито тенденційний характер, щоби надалі нашу партію можна було потрактувати як незаконне воєнізоване формування. Зокрема запитували, чи не використовують у нашій організації прізвиська і псевда, чи не має серед членів партії екстремістськи та радикально налаштованих осіб", - зазначив "свободівець".

Раніше Денисенко заявляв, що попри запевнення міністра внутрішніх справ та голови СБУ про відсутність підстав для розробки "політичної версії" дніпропетровських терактів "правоохоронці" проводять оперативні заходи зі встановлення місця перебування та прослуховування засобів зв'язку активістів націоналістичних організацій із метою покласти відповідальність за вибухи на противників режиму.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування