Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведєв попрощався і побажав Путіну успіхів

Неділя, 6 травня 2012, 10:52

Президент Росії Дмитро Медвєдєв попрощався з керівництвом РФ в якості президента і побажав обраному президентові Володимиру Путіну успіхів у служінні державі.

Як передає УНІАН, про це він сказав на зустрічі з керівництвом уряду, Федеральних зборів, адміністрації президента та інших структур влади в суботу.

"Я запросив керівництво нашої держави для того, щоб, перш за все, подякувати вам за спільно проведені на цій посаді роки, за злагоджену роботу, не побоюся цього слова, командну роботу", - сказав Медвєдєв.

"Без такої злагодженої роботи нічого б не вийшло. Тому ще раз хотів би вам сказати велике спасибі за все, що ми з вами робили впродовж цих чотирьох років, поки я працював президентом Російської Федерації", - зазначив він.

Медвєдєв підкреслив, що головне для керівництва Росії продовжувати розвиток країни.

При цьому він побажав Путіну як обраному президентові, який вже в понеділок вступить на посаду, "успіхів у служінні країні".

"Ми були разом, ми продовжимо роботу разом", - запевнив він.

"Мені дійсно було дуже приємно з вами працювати ці чотири роки. Велике вам спасибі. І як у нас в країні заведено, я звісно, повинен всіх вас як мінімум віддячити обідом, що я і збираюся зараз зробити", - сказав він присутнім.

Як відомо, 7 травня відбудеться інавгурація Путіна.

8 травня Держдума РФ розгляне кандидатуру нового прем'єр-міністра, якого внесе Путін. Передбачається, що ним буде Медвєдєв.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування