Тимошенко просить світ врятувати Україну

Понеділок, 7 травня 2012, 14:29

Юлія Тимошенко просить своїх прихильників припинити голодування, а світових політичних лідерів допомогти українцям у протистоянні з владою.

Про це йдеться в її листі з Качанівської колонії.

"Хочу висловити подяку всім лідерам демократичних країн, керівникам Європейського союзу та Європейської народної партії, багатомільйонній українській діаспорі та її провідникам, правозахисним та громадським організаціям світу, дипломатичному корпусу іноземних держав в Україні за те, що вони сильно та одностайно стали на захист України від авторитарного режиму Януковича, на захист безцінної свободи, прав людей та справжніх цінностей", - написала вона. 

"Наша країна у великій біді, і ситуація погіршується щодня. Україну взяли в полон декілька кланів, привласнюють її фінансові та матеріальні ресурси, вибудовують диктатуру. Україну потрібно негайно рятувати від цієї біди найбільш сильними та радикальними засобами. Потім буде пізно! В Україні може просто не бути більше чесних виборів. Народ України самостійно з цим не впорається, занадто сильний, цинічний та жорстокий ворог", - наголосила Тимошенко.

Вона попросила світових лідерів "об’єднати зусилля з громадянським суспільством, опозицією, народом України у відстоюванні вільної, демократичної, європейської України".

"Я також висловлюю подяку всім людям, моїм однодумцям, які жертовно почали голодувати на знак солідарності зі мною. Але звертаюся до них з проханням не завдавати удару по своєму здоров’ю, не брати на себе тяжке випробування, бо я на власному досвіді знаю, як важко в голодуванні проживати кожен день і навіть кожну годину, скільки душевних та фізичних сил це забирає. Я вас прошу припинити голодування!", - написала Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
04:21
ISW: Україна б’є по Росії зброєю власного виробництва
03:19
Шмигаль у США: Нас запевнили в підтримці законопроєктів
03:14
США наклали вето на прийняття Палестини до Радбезу ООН
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
Усі новини...