Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Спецназ відловлював противників Путіна навіть у кафе

Понеділок, 7 травня 2012, 16:28

У центрі Москви співробітники спецпідрозділу ОМОН затримали 120 осіб, які намагалися провести акцію протесту під час інавгурації президента Володимира Путіна.

Про це у понеділок повідомляє ТСН.

Як відомо, 7 травня Путін офіційно вступив на посаду президента Росії. Урочиста церемонія інавгурації пройшла в Кремлі в присутності близько двох тисяч гостей.

Одразу після інавгурації Путін направив листа главі Держдуми, в якому вніс кандидатуру екс-президента Дмитра Медведєва на посаду прем'єр-міністра.

Інавгурація Путіна проходила за безпрецедентної кількості поліцейських у центрі Москви.

Паралельно із заходом в російській столиці опозиція намагалася провести ходу незадоволених інавгурацією.

Демонстрантів почали витісняти з вулиць бійці ОМОНу. В центрі міста пройшли затримання, причому спецназ відловлював "порушників" навіть у кафе. За словами очевидців, людей, які вийшли без плакатів (деякі просто з білими стрічками) відловлювали по одному і кидали до автозаків.

До відділків поліції, за офіційними даними, забрали більше 120 осіб, серед яких опозиційного політика Бориса Нємцова. Пізніше було оголошено, що всіх відпустять після "профілактичної бесіди".

Крім того, від 450 до 650 маніфестантів були затримані напередодні, 6 травня, під час так званого "Маршу мільйонів", який завершився сутичками демонстрантів з поліцією.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування