Телеведуча не збирається вибачатися перед "бандитами у погонах"

Понеділок, 7 травня 2012, 17:51

Телеведуча Наталія Розинська заявляє, що не збирається просити вибачення у представників міліції.

Про це йдеться в її заяві, щодо інциденту з ДАІшниками, який цитує УНІАН.

Як відомо, Розинська запевняє, що її побили, погрожуючи пістолетами, п`ятеро ДАІшників.

"Я щиро дякую директору Національної телекомпанії України Єгору Бенкендорфу за те, що він попіклувався за мене і поспішив вибачитися перед владою", - заявила телеведуча.

"Я хочу сказати, що вибачатися за мене може тільки мій батько, чоловік або старший брат. Я - не збираюся вибачатися перед бандитами у погонах", - додала вона.

Розинська зазначає, що "свідома того, що, швидше за все, після цієї заяви мене звільнять з телекомпанії, як це вже було в минулому за мої принципові політичні переконання і громадянську позицію".

"Тому мені вже не страшно. Я пережила те, що мене побили працівники міліції і наставляли мені пістолет до обличчя. Але і тепер, перед загрозою переслідувань і звільнення, я ніколи не вибачусь і не стану на коліна. Навіть під дулом пістолета я ні за яких обставин не буду вибачатися перед бандитами в погонах", - заявила телеведуча.

За словами Розинської, її "принципова позиція - краще померти, стоячи з високо піднятою головою, аніж все життя стояти на колінах".

"Якщо кожен українець, якого била міліція, чи завдали морального чи фізичного болю правоохоронні органи або вимагали хабарі, підніме голову і скаже вголос "досить". А таких людей - мільйони. Тоді нам не буде чого боятися у нашій власній країні", - підсумувала вона.

Як відомо, представники Державтоінспекції зупинили телеведучу і помічницю адвоката в одній особі нібито за порушення Правил дорожнього руху.

Розинська буцімто зупинилася під знаком "зупинка заборонена". Телеведуча пригальмувала біля квіткового магазину, побачила вивіску "зачинено" і поїхала далі. Але вже через кілька десятків метрів її зупинили працівники "Кобри".

Коли Розинська викликала міліцію, аби поскаржитися на свавілля силовиків, на неї склали чотири протоколи: за ігнорування знаку, за невиконання вимог інспектора, за відмову пред'явити водійське посвідчення і небажання встановити, чи не керувала вона автомобіля напідпитку.

Наразі у ДАІ за фактом конфлікту з Розинською триває службове розслідування. За його результатами до справи може долучитися і прокуратура.

За словами речника МВС, може дійти і до кримінальної справи - "опір міліції". Максимальне покарання в такому разі - позбавлення волі до двох років.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News