Львів знову активізується до Дня Перемоги

Понеділок, 7 травня 2012, 18:21

До Львівської міської ради надійшло 4 звернення щодо проведення масових заходів 9 травня.

Про це у понеділок повідомила керівник прес-служби Львівської міської ради Христина Процак, передає Zaxid.Net.

ГО "Ідея Нації" хоче проводити 9 травня з 9:00 до 20:00 год. екологічну акцію "Очисти місто лева від бруду та ганьби!".

Місце проведення - Пагорб слави на вулиці Пасічній та Марсове поле.

Львівська міська рада організації ветеранів України планує покласти квіти на Пагорбі слави, Солдатському кладовищі о 11:00 год.

ВГО "Товариство Відродження Української нації" подала заявку на проведення масового заходу з вшанування жертв Першої та Другої світової воєн на Пагорбі слави з 11:00 до 14:30 год.

Також надійшла заявка від УДЮМК Галицького району Львова щодо запуску в небо небесних ліхтариків. Місце масового заходу - площа перед пам’ятником Тарасу Шевченку, пр.Свободи. Час - з 21:00 до 22:00 год.

Як поінформували у ЛОДА, 9 травня у межах державних святкових заходів 11:00 год. відбудеться урочисте покладання квітів до пам’ятника Невідомому солдату на Пагорбі слави.

В свою чергу депутат Львівської міськради від партії "Свобода" Юрій Михальчишин не виключає, що "до Львова можуть приїхати групи підготовлених провокаторів, щоб зчинити безлад саме напередодні 9 травня".

Глава фракції "свободівців" у міськраді Руслан Кошулинський зазначив, що за його інформацією, "бажання продефілювати з червоними прапорами є в багатьох".

Водночас начальник міліції Львова Сергій Зюбаненко заявив, що 9 травня у Львові працюватиме 1,5 тисяч міліціонерів.

Щодо інформації про можливі провокації у Львові на 9 травня головний міліціонер Львова зазначив: "Ми цю інформацію вивчаємо. Я не можу вам зараз сказати, це - оперативна інформація".

Як відомо, 9 травня 2011 року у Львові відбулися масові сутички між комуністами і націоналістами.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування