Азаров побачив спільне між Януковичем і президентом Франції

Вівторок, 8 травня 2012, 09:41

Прем'єр-міністр Микола Азаров вважає, що передвиборні обіцянки новообраного президента Франції Франсуа Олланда схожі на соціальні ініціативи президента Віктора Януковича.

Про це сказано в привітанні Азарова до нового президента Франції, яке цитує прес-служба Партії регіонів.

Азаров відзначив, що основу передвиборної програми Франсуа Олланда "60 кроків для Франції" склали пропозиції щодо створення нових робочих місць, підвищення соціальних виплат малозабезпеченим громадянам, а також запровадження податку на багатство.

"Приємно усвідомлювати, що всі ці ідеї очевидно перегукуються з соціальними ініціативами почесного лідера Партії регіонів, президента України Віктора Януковича, який своїм першочерговим завданням так само, як і президент Олланд, вважає підвищення рівня життя та добробуту кожного громадянина", - наголосив прем’єр.

Азаров висловив переконання, що з новим лідером "Франція буде активно підтримувати курс України на європейську інтеграцію, а також сприятиме своєю політикою у здійсненні глибинних економічних та соціально-політичних перетворень в Україні".

Він також висловив сподівання на подальшу активізацію співпраці між Соціалістичною партією Франції та Партією регіонів. Як відомо, Партія регіонів входить до групи європейських соціалістів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування