Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко сьогодні перевезуть до лікарні? Поїхали вмовляти

Вівторок, 8 травня 2012, 11:02

Провідний лікар клініки "Шаріте" прибув до Харкова.

Його рекомендувала німецька сторона для проведення курсу реабілітації засудженої Юлії Тимошенко.

Про це кореспондентові УКРІНФОРМу розказали у прес-центрі управління пенітенціарної служби в Харківській області.

"Лікар прибув учора ввечері. Лікування Тимошенко проводитиметься спільно з українськими лікарями", - уточнили в прес-центрі.

У понеділок ж, сказали у прес-службі, засуджену відвідали медики Качанівської колонії, виміряли їй температуру, артеріальний тиск. За їх висновками, стан здоров'я екс-прем'єр-міністра задовільний, відповідає її захворюванню.

Як стало відомо, перший заступник міністра охорони здоров'я Раїса Моїсеєнко приїхала до 5-ї ЦКЛ "Укрзалізниці", куди у вівторок повинні доставити Юлію Тимошенко. 

Станом на 11 годину медична комісія на чолі з першим заступником міністра охорони здоров'я України Раїсою Моісеєнко оглянула лікарняний блок Центральної клінічної лікарні №5 "Укрзалізниці", в якому передбачається лікувати екс-прем'єра Юлію Тимошенко.

Головлікар ЦКЛ №5 Михайло Афанасьєв повідомив журналістам, що представник берлінської клініки "Шаріте" був присутній під час огляду, але не давав жодних оцінок обладнанню та умовам утримання хворих, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За інформацією М.Афанасьєва, німецький лікар є фахівцем із неврології, також займався психіатрією та нейрохірургією. "Ми трохи поспілкувалися, і він, лікар, залишив приємне враження", - зазначив головлікар ЦКЛ №5.

На запитання журналістів, чи не перешкодить початку лікування тривале голодування Ю.Тимошенко, він відповів, що було б правильним виходити з голодування в умовах стаціонару. "Голодування не є перешкодою для початку лікування, але на першому етапі медикаментозне лікування потрібно проводити обережно", - наголосив М.Афанасьєв.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування