Луценко готовий спростувати кожен рядок вироку

Вівторок, 8 травня 2012, 14:08

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє про готовність доводити свою невинуватість по кожному пункту винесеного щодо нього Печерським судом.

"Я готовий довести свою невинність по кожному рядку вироку так званого Печерського суду", - заявив Луценко в Апеляційному суді Києва у вівторок, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Луценко вимагає поновлення судового слідства, оскільки, на його думку, суддя, що розглядав його справу, був необ'єктивний, оскільки залежав від Генеральної прокуратури і був фігурантом відкритої кримінальної справи.

"Я сподіваюся, що такої ганьби на всю Україну і на всю Європу, коли екс-міністра судить людина, що сама є фігурантом кримінальної справи, уже не буде", - сказав він.

 Крім того, екс-міністр вважає, що суд має допитати ще 50 свідків.

"Мене позбавили судового допиту 50 свідків", - підкреслив Луценко, відзначивши, що у його справі було опитано лише 80 свідків, а решту не допитували, "оскільки владі необхідно було якнайшвидше винести вирок".

У своєму виступі Луценко неодноразово називав представників прокуратури "бельбасами з прокуратури", однак ні суд, ні самі представники прокуратури на ці заяви ніяк не реагували.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування