Турчинов прийшов до Луценка поговорити про плани

Вівторок, 8 травня 2012, 15:24

Перший заступник Голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов обговорив з Юрієм Луценком спільну програму дій Об’єднаної опозиції.

Розмова відбулася під час перерви у засіданні Апеляційного суду Києва, який розглядає апеляцію Луценка на вирок Печерського райсуду, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Ми обговорили питання спільної роботи під час проведення Форуму Об’єднаної опозиції 12 травня", - повідомив Олександр Турчинов, додавши, що у Юрія Луценка "бойовий настрій".

За його словами, під час розмови Луценко висловив свої пропозиції щодо спільної програми опозиції, яка буде обговорюватися на Форумі.

"Це, зокрема, питання боротьби з корупцією, питання люстрації суддів, слідчих, прокурорів, які несуть відповідальність за фальшування справ проти лідерів опозиції, та всіх тих суддів, які порушували судочинство в Україні і вироки яких були скасовані Європейським судом", - повідомив Турчинов.

На думку Турчинова, "відновлення судочинства – це один з важливих аспектів, від якого залежить відновлення європейського демократичного шляху України".

Коментуючи сьогоднішній судовий процес у справі Юрія Луценка, Турчинов зазначив, що по тому рішенню, яке сьогодні буде винесене в апеляційному суді, можна буде зрозуміти, яким буде вирок.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування