Європа має зрозуміти, що Тимошенко просто тягне час - "регіонал"

Вівторок, 8 травня 2012, 21:37

Єдиною істинною причиною відмови Юлії Тимошенко від лікування у провідного німецького медика є бажання якомога далі відтягнути судові засідання.

Про це заявив депутат від Партії регіонів Владислав Забарський, якого цитує прес-служба партії.

"Влада в Україні зробила все можливе, аби задовольнити вимоги Тимошенко. Німеччина, наприклад, вже тричі надсилала лікарів для огляду екс-прем’єра. Однак пані Тимошенко в черговий раз відмовляється від лікування. Цього разу - у провідного німецького лікаря", - зауважив парламентарій.

"Особливо кумедно спостерігати, як у екс-прем’єра змінюється думка щодо необхідності лікування. Вранці вона категорично відмовляється, а ввечері вустами доньки розповідає пресі про бажання співпрацювати з лікарями", - додав він.

Подібна поведінка ув’язненої, на переконання Забарського, повинна, нарешті, відкрити Європі очі на дії колишнього глави уряду, яка навмисно відтягує судове засідання.

"Канцлер Німеччини Ангела Меркель особисто закликала Тимошенко розпочати лікування, але екс-прем’єр знову відмовилась. До неї приїжджали вже стільки медиків, скільки простому українцю навіть складно уявити", - додав депутат.

На його думку, в черговій відмові від лікування Тимошенко немає нічого дивного.

"Це ще раз підтверджує, що вона симулює свою хворобу. Я з усією відповідальність заявляю, що влада зробила все можливе, аби задовольнити примхи Тимошенко. Тепер співвітчизники повинні самостійно зробити висновки, наскільки вона хвора і чого саме хоче домогтися, обдурюючи народ та міжнародне співтовариство", - резюмував політик.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування