Івано-Франківськ заборонив акції в День Перемоги

Вівторок, 8 травня 2012, 23:09

Івано-Франківський окружний адмінсуд заборонив політичним і громадським організаціям проводити 9 травня масові акції у Івано-Франківську.

Відповідне рішення суд прийняв за позовом виконавчого комітету Івано-Франківської міськради, передає "Інтерфакс-Україна".

"Проведення одночасно таких заходів організаціями лівого спрямування та громадянами, які розділяють національну ідею, не завжди знаходять розуміння з боку більшості громадян, що може привести до виникнення конфліктних ситуацій та масових порушень громадського порядку", - пояснив секретар Івано-Франківської міськради Руслан Марцінків.

"Більше того, ідейна спрямованість Компартії є відмінною від ідеологічних інтересів більшості населення нашого регіону, в тому числі і міста Івано-Франківська та, в разі проведення такого мітингу з використанням символіки Компартії, важко буде уникнути конфліктних ситуацій між представниками різних сторін", - додав Марцінків.

Він також повідомив, що на ім'я мера Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса надійшов лист від народного депутата Анатолія Найдьонова (КПУ) про те, що він планує 9 травня в 9:00 провести зустріч з виборцями у центрі міста на вулиці Незалежності, 4.

Депутат також планує провести "подальшу ходу на Меморіальне кладовище воїнів Великої Вітчизняної війни (вулиця Лепкого) для вшанування ветеранів та поздоровлення виборців Івано-Франківська з нагоди державного свята - Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування