Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович у День перемоги не забув згадати про "популістів"

Середа, 9 травня 2012, 10:35

Влада докладе всіх зусиль для збереження територіальної цілісності та суверенітету України, утвердження демократичних цінностей, стабільності та безпеки в державі.

Про це заявив президент Віктор Янукович у своєму виступі під час урочистостей з нагоди Дня Перемоги, повідомляє прес-служба президента.

"Ми виконаємо обов’язок перед поколіннями переможців - зробимо все, щоб не допустити нових воєн та конфліктів, зберегти територіальну цілісність і суверенітет України, демократію, внутрішній громадянський мир та безпеку", - наголосив він.

У сучасному світі, зауважив Янукович, спостерігаються тривожні тенденції: загострюються економічні проблеми, посилюється конкуренція за ресурси та переділ сфер впливу, зростає релігійний та етнічний екстремізм.

"Популісти всіх ґатунків рвуться до влади за будь-яку ціну, ставлячи під загрозу мир, спокій та стабільність мільйонів людей. Ці загрози не обходять стороною і Україну", - сказав він.

Янукович бере участь в урочистостях з нагоди 67-ї річниці Перемоги на Майдані Незалежності в Києві.

В урочистостях беруть участь 750 ветеранів з усіх районів Києва. Присутні вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

У середу зранку Янукович поклав квіти до могили Невідомого солдата, що в парку Вічної Слави.

Разом із президентом в церемонії взяли участь голова Верховної Ради Володимир Литвин, секретар РНБОУ Андрій Клюєв, голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов, перший президент Леонід Кравчук, урядовці, представники громадськості.

Після цього Янукович поклав квіти до пам’ятника тричі Герою Радянського Союзу, маршалу авіації Івану Кожедубу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування