Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колесніков: в Німеччині канцлеру на ціни не скаржаться

П'ятниця, 1 червня 2012, 10:44

Високі ціни на готелі в Україні до Євро-2012 не є великою проблемою.

Про це заявив віце-прем'єр Борис Колесніков в інтерв'ю газеті "Сегодня".

"Взагалі в Україні є номери від 8 євро - в гуртожитках коледжів, - до 400 євро в готелях. При цьому практично все вже продано. Значить, не така вже це і проблема", - зазначив він.

За словами Колеснікова, "проблема, звичайно, є, але вона була, є і буде в усьому світі, тому що всі прагнуть заробити більше".

"У Мюнхені номер в готелі в звичайний час коштує 300 євро, а в день фіналу Ліги чемпіонів коштував три тисячі євро! Але ніхто ж не йде до федерального канцлера і не говорить, що дорого. Думаю, ми зробили все, що могли, тому що питання було на контролі у президента і уряду", - сказав він.

На питання, який у нього настрій напередодні Євро-2012, Колесніков відповів: "Настрій у мене буде гарний тільки 2 липня, коли вже гості почнуть роз'їжджатися і можна буде зітхнути спокійно, що все вийшло".

"А весь найближчий місяць в будь-якому випадку розслаблятися не доведеться - залишається великий обсяг проблем, які в ході турніру можуть виникнути", - сказав віце-прем'єр.

Відповідаючи на питання, які плани розвитку денного швидкісного руху, він заявив: "Зараз ми вивчаємо вже свій досвід, і на його підставі повинні провести комерційні дослідження на наступні потяги, тому поки беремо паузу".

"Свого часу "Сапсан" (швидкісний поїзд Москва-Санкт-Петербург) починав з 15% завантаження. Ми починаємо з 20%, до травня 2013-го вийдемо на 75-80%. Думаю, після цього і будемо приймати такі рішення" , - сказав Колесніков.

"З Києва до Донецька "Хюндай" буде їхати майже 6 годин. Якщо побудувати швидкісну дорогу, то доїде за 3 години. Є різниця? Ось тільки це економічно необґрунтовано", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування