Турчинов і Тимошенко обговорили плани при тюремниках

П'ятниця, 1 червня 2012, 18:54

Першому заступнику глави партії "Батьківщина" Олександру Турчинову вдалося поспілкуватися з лідером Юлією Тимошенко лише у присутності тюремників.

Про це він розповів журналістам на брифінгу біля харківської лікарні, де перебуває екс-прем’єр, повідомляє пресс-служба партії.

Турчинов повідомив, що зустріч тривала близько 4-х годин, але проходила не у форматі "тет-а-тет", а у присутності працівника пенітенціарної служби.

"Більше того, коли ми тихо говорили, працівник колонії просила розмовляти голосніше, бо їй погано чути", - сказав він.

Турчинов повідомив, що розмова стосувалася стратегічних питань, виборчої кампанії, а також процесу єднання опозиції.

Він також зазначив, що Тимошенко поставила завдання і для представників парламентської опозиції, зокрема, щодо більшої координації дій, а також як не допустити прийняття провладною більшістю закону про другу державну мову.

"Головне, що я побачив Юлію Володимирівну. Незважаючи на те, що відбувається навколо неї, вона така ж красива, сильна. Вона ніколи не здасться. Вона залишається нашим справжній бойовим лідером. І з таким лідером можна тільки перемагати", - наголосив Турчинов.

В свою чергу в прес-службі Державної пенітенціарної служби повідомили, що жодних скарг чи заяв ні від Тимошенко, ні від Турчинова після їх зустрічі не надходило.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування