У Ахметова кажуть, що найбільшу транспортну компанію ще не контролюють

П'ятниця, 1 червня 2012, 23:23

Група СКМ Ріната Ахметова лише планує отримати контрольний пакет приватної транспортно-експедиторської компанії України "Лемтранс".

Про це повідомляє пресс-служба СКМ, у відповідь на матеріал "Сторож "Межигір'я" як партнер Ріната Ахметова, або Схованка грошей Януковича".

"На даний момент групі СКМ належить частка в розмірі 19,95% статутного фонду компанії і вже отримано дозвіл АМКУ на перевищення 50%", - зазначається в листі.

"Після отримання дозволу на концентрацію від іноземних антимонопольних органів та завершення всіх формальностей, група СКМ планує отримати контрольний пакет у ТОВ "Лемтранс", та довести його до 100%. Компанія увійде до складу транспортного напрямку бізнесу групи", - уточнили в СКМ.

Крім того, у групі зазначили, що перераховані в статті іноземні компанії ("Телнет", "Омні" та "Медко") "не мають відношення ані до групи СКМ, ані до Рината Ахметова".

"Компанія ТОВ "Embrol Ukraine Ltd" не має відношення ані до групи СКМ, ані до Ахметова", - також уточнили в компанії.

"Таким чином, твердження щодо володіння групою СКМ частки статутного капіталу у ТОВ "Лемтранс" в розмірі 60% є неправдивим", - запевнили в компанії.

Як відомо, "Українська правда" писала, що найбільша приватна транспортно-експедиторська компанія України "Лемтранс" контролюється Рінатом Ахметовим та родиною президента Віктора Януковича.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування