Шведські фани від’їжджають із Труханового острова

Субота, 16 червня 2012, 18:21

Із шведського фан-кемпінгу на Трухановому острові одна за одною рушають колони уболівальників, які залишають Київ.

Групами по сто чоловік, навантажені спортивними сумками і туристичними килимками, вони пішки долають Пішохідний міст і громадським транспортом вирушають в аеропорт "Бориспіль".

Як розповів кореспондентові УКРІНФОРМу представник адміністрації шведського фан-кемпінгу Юрген Краг, більшість фанів почали виїжджати з Києва ще зранку після того, як у п’ятницю збірна Швеції зазнала поразки від англійців і втратила будь-які шанси вийти в плей-оф.

"Уболівальники почали виїжджати ще зранку, партіями. Ми залишаємо Київ з легким серцем, і дуже задоволені українською гостинністю та загалом тим, як організовано проведення чемпіонату", - сказав він.

За словами Крага, незважаючи на невдалий виступ збірної, дні, проведені в Києві, всі вони згадуватимуть з теплотою. "Фан-містечко стало для нас маленькою Швецією, тут ми почувалися, як удома", - запевнив шведський фан.

Загалом він оцінив проведення Євро-2012 в Україні як успішне і зазначив, що чимало його співвітчизників планують незабаром знову відвідати нашу країну.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...