Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Попов і представники ЄС відкрили "Європейське містечко"

Субота, 2 червня 2012, 13:46

Відкриття "Європейського містечка", приурочене до початку Євро-2012, відбулося в суботу в Києві.

Як передає "Інтерфакс-Україна", в церемонії відкриття містечка взяли участь голова КМДА Олександр Попов, голова представництва ЄС в Україні Жозе-Мануель Пінту Тейшейра, ряд послів європейських країн.

"Мета відкриття містечка - з одного боку, показати Україну європейцям, чим вона багата, а з іншого - показати Україні, чим пишається Європа", - сказав на церемонії відкриття посол Німеччини в Україні Ганс-Юрген Гаймзьот.

Попов запросив всіх киян відвідати містечко.

"Європейське містечко" буде функціонувати з 2 червня по 1 липня на площі біля арки Дружби народів.

Презентація проекту "Європейське містечко" відбулася в квітні. Тоді глава представництва ЄС в Україні повідомив: "Інтерактивним і неординарним способом в цьому містечку будуть популяризуватися ідеї європейської інтеграції та співпраці. "Європейське містечко" - українсько-німецька ініціатива, яка буде реалізовуватися в життя містом Києвом спільно з Європейським Союзом".

За словами організаторів, у містечку будуть представлені проекти і досвід міжнародного співробітництва заради розвитку в одинадцяти обраних сферах.

Спеціально визначені тематичні дні доповнять громадські обговорення, студентські конференції та інформаційні сесії.

На стаціонарних і мобільних виставках в тематичному парку буде представлено 11 тем в сфері глобального розвитку, починаючи від українсько-європейських відносин і закінчуючи спортом.

Як приклад можливостей і перспектив, зокрема в сфері відновлювальної енергетики, на майданчику містечка буде встановлена ​​компактна електростанція.

Крім того, в містечку будуть проходити покази моди та фестиваль європейського кіно, на малому футбольному полі будуть проходити змагання, зокрема планується турнір між посольствами європейських країн.

Відео Skrypin Production

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...