Колесніченко готовий, що Яценюк і Кº "ляжуть трупами" за мову

Середа, 27 червня 2012, 13:01

Депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко готовий до бійки, димових шашок та вибухових пакетів під час розгляду мовного законопроекту у Верховній Раді в другому читанні.

Про це він заявив у середу на прес-конференції в Луганську, в якій також брав участь заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони Нестор Шуфрич.

За словами Колесніченка, у другому читанні даний законопроект буде розглянутий після 4 липня, і прийняти його Партія регіонів сподівається до кінця поточної сесії Верховної Ради.

"Представники опозиції клянуться, що коли мовний законопроект буде розглядатися у другому читанні в парламенті, вони ляжуть трупами, але, як сказав Яценюк, виграють війну. Це все обговорювалося в центральних ЗМІ, і суспільство очікує бійки, вибухових пакетів, димових шашок і так далі. Ми до цього готові", - цитує Колесніченко "Обком" з посиланням на УНІАН.

У свою чергу Шуфрич закликав опозиційні сили бути "дуже уважними зі своїми настроями під час розгляду законопроекту у другому читанні".

"Я сподіваюся, що 2000 поправок, які готуються до законопроекту, - це бажання вести дискусію. Якщо це тактичний маневр затягнути дискусію, щоб її провалити і перевести в силове протистояння, то навряд чи це вийде", - сказав Шуфрич.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування